۱۶ تیر ۹۴ همايش ملي مهندسي کامپيوتر و فناوري اطلاعات

علاقه مندان برای ارسال مقاله به همایش ملی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور نجف آباد تا 15 بهمن فرصت دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما بنابر اعلام دبیرخانه این همایش ، مهندسی نرم افزار در بخشهای معماری نرم افزار، پایگاه داده، مدیریت دانش، امنیت اطلاعات، مهندسی سخت افزار در بخشهای قابلیت اطمینان و آزمون پذیری، معماری کامپیوتر، معماریهای موازی و چند هسته ای و مدارهای مجتمع دیجیتال، شبکه های کامپیوتری در بخشهای رمزنگاری و امنیت، شبکه های بی سیم و موبایل، رایانش ابری و پردازش موازی از مهمترین محورهای این همایش 2 روزه است.
این همایش با هدف تبادل علوم و دستاوردهای جدید در رشته مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، توسعه و ارتقای سطح دانش مهندسی کامپیوتر در کشور، معرفی تحقیقات روز در این حوزه و تشویق محققان برای انجام کارهای پژوهشی 13 و 14اسفند در دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد برگزار می شود.
علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقاله به نشانی اینترنتی http://conf.isfpnu.ac.ir/2edcom مراجعه کنند.
دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد دارای چهار هزار و 500 دانشجو در 41 رشته کارشناسی و 6 رشته کارشناسی ارشد است.