۰۸ تیر ۹۴ چهارمین همایش ملی دانشجویان و دانش آموختگان فرش دستباف کشور

دانشجویان و دانش آموختگان تا هفتم شهریور فرصت دارند مقالات خود را به همایش ملی دانشجویان و دانش آموختگان فرش دستباف کشور ارسال کنند .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما رییس انجمن علمی فرش ایران در کاشان گفت: این همایش با هدف ایجاد فضای مناسب برای ارائه دستاوردهای علمی و هنری دانشجویان و دانش آموختگان فرش دستباف و معرفی جلوه های هنر فرش برگزار می شود.
چیت سازیان فرش و اقتصاد مقاومتی، تجارت الکترونیک فرش دستباف، شیوه های تدریس و آموزش دانشگاهی فرش دستباف، را از محورهای همایش اعلام کرد و افزود : علا قه مندان می توانند آثار خود را تا هفتم شهریور به دبیرخانه این همایش به نشانی تهران،خیابان کریم خان زند،نبش آبان شمالی،ساختمان دانشگاه علامه طباطبایی،طبقه دوم،اتاق 218،انجمن علمی فرش ایران ارسال کنند .
چهارمین همایش ملی دانشجویان و دانش آموختگان فرش دستباف کشور پانزدهم مهر در دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.