۰۲ تیر ۹۴ تفاهم‌نامه همکاري شبکه آزمايشگاهي معاونت علمي و دانشگاه آزاد

شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه آزاد اسلامی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ این تفاهم نامه با هدف هم‌افزایی توانمندی‌های آزمایشگاهی واحدهای دانشگاه آزاد در حوزه‌ فناوری‌های پیشرفته و راهبردی به امضای طرفین رسید.
حمایت از تعمیر و نگهداری، ارتقاء، کالیبراسیون و تأمین قطعات برای تجهیزات موجود، حمایت از برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی و یا حضور کارشناسان مراکز در این دوره‌ها، حمایت از ایجاد و فعالیت کارگروه های تخصصی دستگاهی به منظور دانش افزایی و ارتقای توانمندی کارشناسان، حمایت از اخذ اعتبارنامه استاندارد «ISO/IEC17025» توسط مراکز عضو شبکه و حمایت از خرید تجهیزات آزمایشگاهی داخلی و خارجی از جمله سرفصل‌های اصلی این تفاهم نامه است.

تفاهم نامه همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه آزاد را مدیر شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد امضا کردند.
شبکه آزمایشگاهی فناوری‎های راهبردی معاونت علمی از خرداد سال 93 و با هدف گسترش زیرساخت تحقیق و پژوهش در کشور با حکم معاون علمی و فناوری رئیس جمهور آغاز به کار کرد.