پژوهشگران برای ارسال مقاله به سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی تا نیمه مرداد فرصت دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،دبیرعلمی این همایش امروز گفت: رونق صنعت غذا و ارتقای ایمنی غذا ، نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی، مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی، بهرهوری مصرف انرژی در صنایع غذایی از محورهای اصلی این همایش است .
خانم سلیمانیانزاد افزود: علاقهمندان برای ارسال مقاله و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وب سایت این همایش به نشانی http://foodcongress2015.iut.ac.ir مراجعه کنند.
سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی 18تا 20 شهریور در دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.