۲۳ اردیبهشت ۹۴ رقابت آب شيرين کن‌هاي خورشيدي در دانشگاه اميرکبير

اولین دور مسابقات آب شیرین کن های خورشیدی با حضور 31 تیم از دانشگاه های مختلف کشور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز به کار کرد.
دبیر اجرایی این مسابقات در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: این مسابقات برای اولین بار در کشور برگزار می شود و تیم های شرکت کننده جزییات طرح های خود را در قالب دفاعیه به دبیرخانه مسابقات ارسال کرده اند.
رضا خوانساری ادامه داد: در این مسابقه به هر یک از تیم ها 20 لیتر آب که در هر لیتر 15 گرم نمک وجود دارد داده می شود و تیم ها باید از طریق دستگاه های خود آب شیرین قابل خوردن تولید کنند و این مراحل توسط داوران ارزیابی می شود.
اولین دور مسابقات آب شیرین کن های خورشیدی به صورت ملی برگزار می‌شود و دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه های مختلف در آن حضور دارند.
هدف از برگزاری این مسابقه ساخت آب شیرین کن قابل حمل است که قابلیت تولید آب مورد نیاز برای مصرف روزانه یک سفر را داشته باشد و به طور کامل با انرژی خورشیدی کار کند.