۱۴ اردیبهشت ۹۴ همایش یافتـه های نوین در هـوا فضـا و علوم وابستـه

همایش یافته های نوین در هوا فضا و علوم وابسته در تاریخ 10 تیر 1394 توسط دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهـران و تحت حمـایت سیویلیکا در شهر تهـران برگزار می شود. باتوجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می شود ؛ تمامی مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید مقالات خود را به این همایش ارائه کرده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده کنید.

علاقمندان می توانند با محوریت سیاستگذاری و آینده علوم و فناوری فضایی؛ انرژی های نـو، مکانیک پـرواز ، سازه های هوا فضایی ، آیرودینامیک و پیشرانش ، علوم و فناوری فضایی ، مباحث ویژه در هوا فضا، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و الکترونیک ، مهندسی مواد و متالورژی ، الهام زیستی ،سنجش از دور، زیست فضا مقالات خود را به این همایش ارسال کنند.

همایش در وضعیت پذیرش مقاله است و آخرین مهلت ارسال مقاله به همایش 25 خرداد ماه است . علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به تارنمای اصلی همایش به آدرس www.AeroMech.ir مراجعه کننـد.