۱۴ اردیبهشت ۹۴ دسترسی رایگان مخترعان به منابع بین المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،  احمد تویسرکانی در حاشیه مراسم گرامیداشت روز جهانی مالکیت معنوی در جمع خبرنگاران افزود: امسال برای اجرای رهنمودهای مقام معظم رهبری برای کمک به اقتصاد مقاومتی و در سالروز گرامیداشت روز جهانی مالکیت معنوی در هماهنگی با سازمان جهانی مالکیت معنوی ترتیبی اتخاذ داده ایم تا صاحبان فکر و اندیشه بتوانند دسترسی سریع و رایگانی به همه منابع موردنیازشان داشته باشند.

وی گفت : در همین زمینه کارشناسان سازمان جهانی مالکیت معنوی با حضور در ایران، آموزش های لازم را در اختیار پژوهشگران و مبتکران قرار می دهند.

تویسرکانی با اشاره به اینکه در حوزه ثبت حقوق مالکیت معنوی و به ویژه مالکیت های صنعتی ، قدم های جدی برداشته ایم ، افزود : بنابه گواهی کارشناسان سازمان جهانی مالکیت معنوی ، شیوه های ثبت این مالکیت شامل ثبت اختراعات و علائم تجاری و برندها در ایران در وضع بسیار مطلوب و در تراز کشورهای پیشرفته صورت می گیرد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت : در همین مرحله از سطح سنتی گذر کرده و کار را به نحو الکترونیکی سامان داده ایم.

تویسرکانی در پاسخ به سئوالی درباره نحوه حمایت از مخترعان افزود: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همه امکانات و شیوه هایی را که کشورهای پیشرفته برای تثبیت مالکیت های مخترعان نیاز دارند زمینه سازی کرده است  و مرتب این خدمات را ارتقاء می دهیم .

وی گفت : در این زمینه برخی دستگاه های اجرایی نیز باید زیرساخت هایی فراهم کنند تا افراد مستعد در دانشگاه ها بتوانند افکار نو و اختراعات خود را سرعت ببخشند .

تویسرکانی افزود : پارک های علمی و فناوری در کشور در این زمینه عرصه بسیار مناسبی هستند و شرکت های دانش بنیان هم می توانند در این خصوص کمک کنند.

وی افزود : به محض اینکه این زیرساخت ها فراهم شود ما برای ثبت نوآوری ها آمادگی کامل داریم.