۲۴ اسفند ۹۳ ايجاد شبکه شرکت‌هاي کوچک دانش‌بنيان در سال 1394

معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: ایجاد شبکه شرکت‌های کوچک دانش بنیان اطراف شرکت‌های بزرگ برای تولید محصولات فناورانه و ورود به بازار مهمترین برنامه معاونت علمی در سال آینده است.
دکتر محمود شیخ زین الدین در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما (‌واحد مرکزی خبر) با اعلام این خبر افزود: تعامل نزدیک با شرکت های بزرگ فعال اقتصادی جهت ایجاد بازاری امن برای شرکت های کوچک دانش بنیان از دیگر برنامه‌های معاونت علمی در سال 94 است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ارزیابی بیش از 2 هزار و 500 شرکت دانش بنیان در سال 93 و اعطای مجوز به هزار شرکت گفت: ‌این ارزیابی ها منجر به فعالیت شرکت دانش بنیان نوپا و تولید محصول فناورانه شده است.
معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور همچنین با اشاره به اعطای 137 وام تجاری سازی به شرکت‌های دانش بنیان در سال 93 خبر داد و گفت: آئین نامه جایزه فناوری دانشگاه ها امسال اجرایی شده است و با اجرای آن توجه به شرکت های دانش بنیان به وسیله هیئت علمی دانشگاه ها بیشتر و جایزه اعطای پنج درصد فروش محصول نهایی برای این شرکت ها در نظر گرفته شده است.
شیخ زین الدین افزود: این طرح در حال حاضر در تمام دانشگاه های سراسر کشور در حال اجراست و تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی با فناوری پیشرفته و محصولات با فناوری بالا در تمامی رشته‌ها در زیر گروه این طرح تولید و تجاری شده است.