۱۸ اسفند ۹۳ همايش نانوي آسيا و اقيانوسيه در کيش

اولین همایش نانوی آسیا و اقیانوسیه با حضور دکتر فرهادی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری کشورمان در کیش آغاز شد.
دبیر این همایش به خبرنگار خبرگزاری صداو سیما ( واحد مرکزی خبر )گفت : در این همایش محققان بیست و دو کشور در مدت چهار روز هزار و سیصد و پنجاه مقاله را به صورت سخنرانی و پوستر و در دوازده کارگاه جانبی ارائه می کنند.
سید فرشاد حسینی شیرازی افزود :‌ حدود 900 نفر از محققان در این همایش شرکت کرده اند که 30 نفر از آنها محققان خارجی ، و بیشتر از کشورهای آسیایی، امریکا ، آلمان ، انگلستان ،ایتالیا ، کانادا ، استرالیا و ژاپن هستند.
محققان شرکت کننده در این همایش مقالات خود را در حوزه های نانو و انرژی ، نانو و محیط زیست و نانو و ایمنی ارائه کرده اند.
وی هدف از برپایی این همایش را ایجاد فضایی مناسب برای تبادل نظر دانشمندان کشورهای مختلف جهان و ایجاد همکاری های ملی و بین المللی در زمینه نانو دانست و گفت : این همایش به همت ستاد توسعه فناوری نانوی ریاست جمهوری ، بخش های نانوی دانشگاه های شرق آسیا و همکاری دانشگاه آزاد کیش برگزار می شود.
حسینی شیرازی گفت: دو ناظر از سوئد و آمریکا در این همایش حضور دارند و 30 سخنران اصلی و استاد برجسته در حوزه های مختلف نانو از کشورهای آمریکایی و اروپایی به بیان نقطه نظرات خود می پردازند .
دکتر سعید سرکار یکی از محققان کشور در حوزه نانو گفت : جمهوری اسلامی ایران با تولید پنج هزار و 429 مقاله در سال 2014 میلادی ، رتبه هفتم آسیا و رتبه هجدهم دنیا را کسب کرده است.
وی افزود: کشور ما پارسال در جایگاه چهلم دنیا قرار داشت.
او گفت : امسال 53 درصد از مقالات نانو در آسیا ، 27 و شش دهم درصد در اروپا و پانزده و نیم درصد در آمریکای شمالی تولید شده است.همایش بین المللی نانو در مرکز همایش های بین المللی کیش تا بیستم اسفند ادامه خواهد داشت.