۱۳ اسفند ۹۳ بیست دانشگاه میلیاردر ساز جهـان

براساس بررسی های یک گرروه بانکی در سوئیس، دانشگاه های آمریکایی بزرگ ترین موسسات آموزش دهنده میلیاردرهای جهان هستند به گونه ای که از 20 دانشگاهی که میلیاردر پرورش می دهند ، 16 دانشگاه آمریکایی هستند.

این بررسی نشان می دهد که با وجود تردیدهای فراوانی که در مورد نقش آموزش در ثروت افراد وجود دارد ، ولی هنوز راه ثروتمند شدن از تحصیل در دانشگاه های معتبر جهان می گذرد. بانکداری، سرمایه گذاری و امور مالی از جمله بخش هایی هستند که توانسته اند ثروت زیادی را نصیب فعالان خود کنند.

در حالی که تردیدهای مهمی در مورد نقش آموزش های دانشگاهی در ثروتمند کردن فارغ التحصیلان آنها وجود دارد، آخرین بررسی که از سوی سایت BBC منتشرشده،نشان می دهد که هنوز بخش قابل توجهی از میلیاردرهای جهان فارغ التحصیل دانشگاه های معتبر هستند. براساس آمارگیری جهانی از میلیاردرها ، بیشتر از دو سوم آنان مدرک دانشگاهی دارند. در بریتانیا، از هر 5 میلیاردر 4 نفر تحصیلات عالیـه دارند. منابع اطلاعاتی این گزارش یک گروه سوِئیسی و یک موسسه اطلاعات بانکی در سنگاپور است.

منبع : دنیـای اقتصــاد