۰۵ اسفند ۹۳ آغاز توليد صنعتي انواع آنزيم در دانشگاه صنعتي شريف

تولید صنعتی آنزیم در پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه صنعتی شریف آغاز شد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر؛ دکتر رضا روستا آزاد مدیر طرح تولید صنعتی آنزیم با بیان این که برای راه اندازی این خط 10 میلیارد تومان هزینه و چهار سال کار پژوهشی انجام شده است گفت: با تولید این محصول در ایران انحصار تولید کنندگان اصلی این محصول شکسته و کشور از واردات این فرآورده بی نیاز و زمینه صادرات این محصول نیز فراهم شد.
وی با اشاره به این که سالانه حدود40 میلیون دلار انواع آنزیم به کشور وارد می شود که در آینده به چند برابر خواهد رسید افزود: عمده تولید این محصول در اختیار دو کشور آمریکا و دانمارک است و این تولیدکنندگان تولید و تجارت این محصول راهبردی را در جهان مدیریت می کنند.
به گفته مدیر طرح صنعتی تولید آنزیم همه مراحل طراحی و تولید این خط به دست متخصصان داخلی و فارغ التحصیلان دانشگاه شریف، تربیت مدرس و دانشگاه اصفهان انجام شده است.
آنزیم‌ها در بخش های مختلف از جمله صنایع شوینده، خوراک دام و طیور، غذایی، دارویی و بایواتانول کاربرد دارد.