۲۴ دی ۹۳ مدت خدمت وظيفه دانش آموختگان برتر نصف شد.

معاون پژوهشی و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان گفت: مدت خدمت نظام وظیفه «دانش آموختگان برتر» به حدود نصف کاهش پیدا کرد.
دکتر غلامعلی منتظر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر به آیین نامه جدید بنیاد ملی نخبگان و بند «تسهیلات نظام وظیفه تخصصی» اشاره کرد و افزود: بند مربوط به کاهش مدت خدمت نظام وظیفه دانش آموختگان برتر به حدود نصف، شامل «دانش آموختگان برتر» مقطع «کارشناسی ارشد» و «دکتری» در دو وزارتخانه «علوم، تحقیقات و فناوری» و «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» از ابتدای سال 1394 اجرایی خواهد شد.
وی اضافه کرد: با اعطای تسهیلات نظام وظیفه تخصصی، «دانش آموختگان برتر»، دوره خدمت نظام وظیفه خود را به صورت تخصصی و در مراکز تحقیقاتی و فناورانه کشور می گذرانند.
وی با تاکید بر این که دانش آموختگان برتر را بنیاد ملی نخبگان بر اساس ضوابط و مقررات برای استفاده از این تسهیلات معرفی می کند؛ گفت: اعطای این تسهیلات (کاهش مدت خدمت نظام وظیفه دانش آموختگان برتر به حدود نصف) در ستادکل نیروهای مسلح گردش کار شده و این ستاد با اعطای «تسهیلات نظام وظیفه تخصصی» به این دانش آموختگان موافقت کرده است.
معاون پژوهشی و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان خاطر نشان کرد: این تسهیلات به دانش آموختگان دوره های کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین دانشجویان دوره دکتری که از پیشنهادیه (پروپوزال) رساله دکتری خود دفاع کرده باشند، اعطا می شود.
دکتر منتظر افزود: همچنین دانشجویان دوره دکتری حرفه ای (پزشکی) و دوره های تخصصی پزشکی که در دوران تحصیل موفق به کسب شرایط دانش آموخته برتر شده باشند مشمول این تسهیلات هستند.
وی اضافه کرد: هدف از اعطای این تسهیلات استفاده بیشتر و بهتر از توان تخصصی و توانمندی دانش آموختگان برتر در حوزه های علمی و فناوری است.