۲۱ دی ۹۳ اعطاي نشان ويژه سازمان مالکيت فکري ملل متحد به بانوي ايراني

مخترع جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان موفق به دریافت نشان ویژه سازمان مالکیت فکری ملل متحد و مدال طلای مسابقات بین المللی اختراعات کویت شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فلاورجان امروز گفت: طرح کمربند ایمنی خودرو ویژه کودکان ازمخترع جوان مهسا پیرزادی دانش‌آموخته کار‌شناسی میکروبیولوژی این دانشگاه ازبین 26 کشور از جمله آلمان ، اسپانیا ، فرانسه و روسیه موفق به دریافت مدال طلای این مسابقات شد.
خانم روزبهانی افزود: همچنین این مخترع جوان نخستین دختر ایرانی است که نشان ویژه سازمان مالکیت فکری ملل متحد از بین زنان مخترع شرکت کننده در این مسابقات را کسب کرد.
این دانش آموخته فعال علمی دارنده مدال نقره جشنواره بین المللی زنان مخترع و کارآفرین کشور کره جنوبی هم است.مسابقات بین المللی اختراعات دسامبر 2014 در کشور کویت برگزار شد.