۰۴ مهر ۹۱ اطلاعیه ها(1) مراحل ثبت نام کارآموزی و صدور گواهی کارآموزی

با سلام خدمت شما کارآموزان گرامی
مراحل ثبت نام – اینترنتی – کارآموزی تا صدور گواهی کارآموزی و …. بشرح ذیل میباشد:
1- مراجعه به آدرس rts.iaus.ac.ir و ورود با ” اسم کاربری” و ” اسم رمز” اختصاصی خود.
2- پرکردن فرم ویژه در صفحه یاد شده و تایید نهایی ( مشخصات فردی شما و استاد کارآموزی ثبت شده است ، شما مشخصات کارخانه یا مراکز مورد نظر برای کارآموزی را باید با دقت تایپ نمایید)
3- تایید توسط استاد محترم درس کارآموزی و نیز مدیر محترم گروه آموزشی .
4- مراجعه حضوری شما دانشجوی گرامی به دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه – پس از حصول اطمینان از تایید استاد درس و مدیر گروه مربوطه – و تقاضای صدور گواهی معرفی کارآموزی.
5- دریافت معرفی نامه کارآموزی و نیز فرم ویژه – این فرم که مربوط به کارخانه یا مراکز کارآموزی و برای ارزیابی دوره کارآموزی میباشد – در وبگاه گروه های آموزشی موجود است. لازم است از فرم یاد شده پرینت تهیه فرمایید.
6- در پایان دوره کارآموزی ضمن تهیه گزارش کار کارآموزی ، فرم یاد شده را که توسط مسول فنی یا مدیر کارخانه و موسسه محل کارآموزی تکمیل شده است را به استاد کارآموزی ارائه فرمایید.
7- نتیجه ارزیابی استاد محترم – نمره کارآموزی – در فرم ویژه ای و بصورت دستی ثبت میگردد. پس از امضای استاد و مدیر محترم گروه ، نمره یاد شده به امتحانات دانشگاه ارسال و در امتحانات ثبت نهایی خواهد شد.
موفق باشید